In het Ensorinstituut in Oostende krijgen laatstejaarsstudenten van de opleiding restaurant en keuken vandaag les van 11 bekende chefs. Ze leren over de bijvangst van de visserij in onze Noordzee. De bijvangst zijn vissoorten waar niet specifiek op gevist wordt en die daardoor iets minder bekend zijn, zoals steenbolk, hondshaai, rode poon of zeekat.
Abonneer je op ons Gratis Magazine en ontvang iedere week de beste info, tips en leuke acties in jouw mailbox
Leestips
1 Mei 1934 – GROOT NIEUWS!
Groot nieuws vandaag …
Bisschop Coppieters ontvangt nog maar eens een afpersingsbrief … de zoveelste, weer een “grappenmaker” ?
Nee, het valt onmiddellijk op dat er...
11 april 1934 – De Rechtvaardige Rechters, het Mysterie ontrafeld
In 1934 pleegde men een van de grootste kunstdiefstallen in de Belgische geschiedenis: de diefstal van "De Rechtvaardige Rechters", een paneel van het wereldberoemde...